Shopping Bag 0items

Kurv din er tom

Personlig kontakt - Rask Levering - Gratis frakt kjøp over 600,-

Din handlekurv

0 varer

Informasjonskapsler og personvern

Informasjonskapsler og personvern. Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål:


Teknisk funksjonalitet - Det er viktig for oss at du får den beste opplevelsen når du bruker nettstedet vårt, og derfor lagrer vi dine preferanser.
Trafikkmåling - Ved å måle trafikken som er på nettstedet vårt, vet vi hvor mange besøkende vi har. Det er viktig at vi kan sørge for at våre servere kan beholde trafikk, og samtidig kan vi dokumentere det til annonsører
Eierinformasjon
Dette nettstedet eies og vedlikeholdes av:
Johnstrups Alle 7 1 tv, 1923 Frederiksberg C
Tlf: 28 72 05 09
philip@spashop.dk


Informasjonskapsler (Cookies)
Vi bruker informasjonskapsler for de ovennevnte formålene. En informasjonskapsel består av en tekstfil som er lagret i nettleseren din. Det tar sikte på å gjenkjenne enheten du besøker nettstedet vårt med - og husker hvordan du opptrer når du besøkte nettstedet vårt. Vi lagrer ingen personlige opplysninger, og de kan ikke inneholde virus.

2.1 Hvor lenge lagrer vi informasjonskapsler?
En informasjonskapsel slettes av seg selv etter at et visst antall måneder har gått. Hver gang du besøker nettstedet vårt, blir forfallsdatoen fornyet.

2.2 Hvordan sletter jeg informasjonskapsler?
Se instruksjonene her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Hvordan unngår jeg informasjonskapsler?
Se instruksjonene her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hva brukes informasjonskapsler til på nettstedet vårt?
Vi samler inn data slik at vi kan spore statistikk over hvor mange som besøker nettstedet vårt, så vi kan sikre at våre servere kan holde fast ved det. Samtidig samler vi informasjon om kjønn, alder og geografi, slik at vi kan bygge en bredere forståelse for målgruppen og dermed tilby et bedre produkt og bedre service.

2.5 Trafikkmåling gjennom Google Analytics
Vi bruker informasjonskapsler fra Google Analytics, slik at vi kan måle hvor mye trafikk som er tilgjengelig på nettstedet vårt. Hvis du vil velge bort informasjonskapsler fra Google Analytics, kan du klikke her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Slik benytter vi personopplysninger
Personlig informasjon vil aldri bli gitt til tredjeparter med mindre du gir en konkret og eksplisitt forpliktelse til dette. Vi samler aldri personlig informasjon med mindre du har gitt oss informasjonen i forbindelse med registrering, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse.

3.1 Beskyttelse av personopplysninger
I henhold til personopplysningsloven må personlig informasjon holdes konfidensiell og sikker. Den personlige informasjonen lagres på datamaskiner med begrenset tilgang, og de er plassert i anlegg med økt kontroll. Sikkerhetsforanstaltninger kontrolleres regelmessig slik at vi er sikre på at vår brukerinformasjon håndteres riktig og tar hensyn til rettighetene du har som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100% sikkerhet for dataoverføringer over Internett. Det vil alltid være en risiko forbundet med dette dersom andre uautoriserte personer får tilgang til dine opplysninger. Det er således ditt eget ansvar å oppgi dine personlige opplysninger.

På grunn av den økende utviklingen av internett, kan det være behov for å endre vår behandling av personopplysninger. Derfor må vi forbeholde oss retten til å oppdatere og endre de nåværende retningslinjene for behandling av personopplysninger. Vi vil imidlertid alltid avsløre eventuelle rettelser - de vil være tilgjengelige på denne siden hvis endringer oppstår.

I henhold til personopplysningsloven har du rett til å få informasjon om hvilke personlige data som kan tilskrives deg. Dersom informasjonen som behandles om deg gjennom denne siden er feil eller villedende, har du rett til å kreve at det slettes eller blokkeres. Du kan når som helst kreve at informasjonen din slettes. Du kan tilbakekalle samtykket når som helst, hvis ønskelig. Du har også mulighet til å klage på behandlingen av informasjonen din samt data. Klagen skal sendes til Datatilsynet (jf. Personopplysningslovens § 58, første ledd)